Leje af 40 fods container

Lej din næste container hos os. Hos CHS Container tilbyder vi udlejning af containere. Vi har altid et bredt udvalg, både i standard containere men også high cubes. 

Du vælger selv hvor længe, du ønsker at leje containeren. En standard container er perfekt til næsten alle opgaver, om du skal flytte eller du har brug for midlertidig opbevaring. Der er ingen bindingsperiode hos os, og vi tilbyder altid hurtig levering.

Vi har ingen begrænsning på lejeperioden, og du har derfor mulighed for at opsige din container fra dag til dag, hvilket gør det nemt og fleksibelt at leje en container gennem os. 

Er du dog lidt usikker på om en 40 fods container er noget for dig? Så kan du kigge på vores udvalg af andre containere herunder. 

Se vores udvalg her

Lejepris på en 40 fods container

Lejeprisen varierer afhængigt af din lejeperiode. 

Ring eller skriv til os, og vi sammensætter et uforpligtende tilbud til dig. Du kan også udfylde vores kontaktformular som du finder nederst på siden.

Hvis du gerne vil blive klogere på vores lejebetingelser, kan du læse mere herunder. 

Læs mere om vores lejebetingelser her


Telefon: +46 86 76 17 00

Mail: info@chs-container.dk

CHS Container
CHS Container A/S

Køb en container

Vil du hellere købe i stedet for at leje en 40 fods container? Så kan vi også klare det. Du kan læse mere om containeren, prisen og hvilke kvalitetskategorier vi har herunder. 

40 fods container til salg
40HC-container-cargo-worthy


Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72