20 fods container til salg

Container til salg

Hos CHS Container er vi specialister i salg og udlejning af containere. Står du og mangler en 20 fods container? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har altid et bredt sortiment og i forskellige standarder.

Hos CHS Container har vi inddelt vores containere i kvalitetskategorier, som gør det nemmere for dig at finde frem til hvilken container, der passer perfekt til dine behov. 

Læs mere om kvalitetskategorier her

Hvad koster en 20 fods container?

En container kan svinge i pris alt afhængig af stand. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Du kan kontakte os på telefonen, som har åbent mandag – torsdag fra 08:00 – 16:00 og fredag fra 08:00 – 15:00, ellers kan du skrive en mail til info@chs-container.dk. Vi bestræber os på at besvare dig hurtigst muligt.

Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst på siden.

Kontakt os

Containerudvalg

Lej en 20 fods container

Vil du hellere leje en container? Så kan vi også klare det. Vi er specialister inden for salg og udlejning af containere. Ring til os allerede i dag og lad os hjælpe dig med at få den rigtige container, som passer til dine behov.

Læs mere om vores betingelser og priser på udlejning af en standard 20′ container herunder.

Læs mere om udlejning her
[gab]

Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72