Leje af 20 fods container

Lej en container hos CHS Container. Vi tilbyder udlejning af 20 fods containere og andre containere. Står du og mangler plads, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har altid et bredt sortiment og tilbyder hurtig levering. 

Vi har ubegrænsede lejeperioder, og du har mulighed for at opsige din container fra dag til dag, hvilket gør det nemt og fleksibelt for dig.

Hvis du er i tvivl om, hvad der passer til lige nøjagtigt dine behov, kan du se vores udvalg af udlejningscontainere herunder. 

Se vores udvalg her

Lejepris på en 20 fods container

Leje af en 20 fods container kan variere i pris. Hos CHS Container tilbyder vi leje af både 20 fods containere men også andre skibscontainere, b.la. 10 fods, 40 fods, isolerede containere og meget mere. 

Vi tilbyder leje til både erhverv og private. 

Kontakt os allerede i dag for at få et skræddersyet tilbud. Du kan udfylde kontaktformularen i bunden af siden, skrive en mail eller ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du har også mulighed for at læse om vores lejebetingelser herunder. 

 

Læs om vores lejebetingelser her
Containere

Udlejning eller køb af en container

Hos CHS Container har du også mulighed for at købe en container i stedet for at leje en. Vi har et bredt udvalg bestående af 6, 8, 10, 20 og 40 fods containere. En standard skibscontainer kan bruges til næsten alt. Du kan læse mere om køb af en 20 fods skibscontainer herunder. 

20 fods containere til salg

Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72