Leje af high cube containere

Hos CHS Container finder du altid et bredt udvalg af containere, herunder high cube. Vi tilbyder både salg og udlejning. Alle vores containere er CSC godkendte. 

Vi tilbyder udlejning af 20 og 40 fods high cube containere. Hvis du gerne vil vide mere omkring udlejning og vores leje betingelser kan du læse mere om dette i linket nedenfor. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os. 

Leje betingelser

Hvad koster det at leje en high cube?

Lejeprisen på en high cube container svinger meget, da det kommer an på din lejeperiode og hvilken størrelse, du ønsker. 
Du kan kontakte os på mail eller telefon og få et uforpligtende tilbud. 

Du kan kontakte os på telefonen, som har åbent mandag – torsdag fra 08:00 – 16:00 og fredag fra 08:00 – 15:00, ellers kan du skrive en mail til info@chs-container.dk. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst på siden.

Kontakt os
CHS Container


Køb en high cube container

Vi tilbyder både salg og udlejning af containere. Så hvis du hellere vil købe en high cube container, så kan du også det. 

En high cube container består af en ramme og gulvtværsnit som er lavet af stålprofiler. Væggene består oftest af stålplader. Gulvet er for det meste lavet af træ, som oftest planker eller krydsfiner.

Læs mere om køb af container her
Containere


20 fods containere
20 fods containere stablet

Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72