Special container

Specialindrettet container

En skibscontainer kan bruges til næsten alt. Det er kun din fantasi, som sætter grænser. Du kan f.eks. bruge en specialindrettet container til udstilling, messe eller mødelokale. 

Vi laver containere efter dine behov, men er også specialiseret i værkstedscontainere og kemicontainere. Dem kan du læse om længere nede. 

Derudover har vi et bredt udvalg af almindelige skibscontainere. 

Hvad koster en special container?

En specialcontainer kan svinge meget i pris. Prisen er afhængig af, hvad du skal have lavet, størrelsen på containerne, og hvor det skal fragtes hen.

Du kan altid få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os. Du kan kontakte os på telefonen, som har åbent mandag – torsdag fra 08:00 – 16:00 og fredag fra 08:00 – 15:00, ellers er du mere end velkommen til at skrive en mail til info@chs-container.dk. Vi bestræber os på at besvare dig hurtigst muligt.

Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst på siden.

Kontakt os

Containerudvalg

Special container

Værkstedscontainer

Som en del af vores sortiment i speciallavet containere så tilbyder vi værkstedscontainere. En værkstedscontainer er ideal for dig som ønsker et mobilt værksted, eller et midlertidigt værksted på en byggeplads, eller andet. 

Ring til os allerede i dag for at høre nærmere. 

Kemi container

Køb en kemi container hos os. CHS Container er leveringsdygtige i kemi containere, der er specialbygget til miljøskadeligt affald, herunder kemikalier, maling eller lignende. 

En kemicontainer er udstyret med et gulv opbygget som kar, hvilket gør det muligt at opsamle og tilbageholde spild af farlig væske i tilfælde af lækage. 

Ring til os for at høre mere. 

Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72