High Cube container til salg

High cubes containere til salg

Hos CHS Container finder du altid et bredt udvalg af containere, herunder high cube. Vi har containere i forskellige størrelser, som kan bruges til flere forskellige formål. 

Alle vores containere er CSC godkendte. En almindelig 20 fods high cube har et rumindhold på hele 37,30 m3, hvilke betyder, at man kan have cirka 12 EUR paller i containeren. I en 40 fods high cube kan man have op til 25 EUR paller. Containeren er ideal for dig som står og mangler lidt ekstra plads, eller til dig som skal transportere varer. 

Vi har opdelt vores containere i kvalitetskategorier, som du kan læse mere om her. 

Læs mere om kvalitetskategorier her

Hvad koster en high cube container?

En container kan svinge i pris alt afhængig af stand og størrelse du ønsker.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Du kan kontakte os på telefonen, som har åbent mandag – torsdag fra 08:00 – 16:00 og fredag fra 08:00 – 15:00, ellers kan du skrive en mail til info@chs-container.dk. Vi bestræber os på at besvare dig hurtigst muligt.

Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst på siden.

Kontakt os

Containerudvalg

Specifikationer

Ramme og gulvtværsnit er lavet af stålprofiler, mens væggene normalt er lavet af stålplader. Gulvet er for det meste lavet af træ, normalt planker eller krydsfiner. Selvom træ er relativt dyrt, har det betydelige fordele i forhold til andre løsninger: Det er modstandsdygtigt og elastisk, det buler ikke, kan let udskiftes under reparationer og har, hvis det er af passende kvalitet, en tilfredsstillende friktionskoefficient, hvilket er vigtigt for at sikre belastninger.

 

Du har også mulighed for at leje en high cube container. Læs mere om dette herunder. 

Læs mere om udlejning her

Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72