Containerudlejning

Står du og mangler plads, eller har du brug for at opbevare dine ejendele? Vi tilbyder udlejning af containere i alle størrelser, så du kan leje den der passer til dit formål. 

Vi udlejer skibscontainere, rumelementer samt containere i alle størrelser. 

Vi fokuserer på udlejning af containere til både erhverv og private; eftersom behovet for en container ofte er midlertidigt, giver det som regel god mening at leje en container – frem for at købe. Som kunde er du garanteret en fair prissætning, samt et stort udvalg af nye og brugte skibscontainere. Vores mest populære udlejningscontainer er en standard 20′ fods container. Denne container er god til dig som mangler opbevaringsplads eller som skal flytte. Står du og skal til at flytte, så tilbyder vi at man kan aflevere containeren på et nærliggende depot.

 

Containerudlejning - vores udvalg

På udkig efter en anden container?

Vi tilbyder både almindelige containere, isolerede containere og meget andet til containerudlejning. 

Hos CHS container har vi mere end 20 års erfaring med containere og vi samarbejder med en af Europas største leverandører af containerløsninger, CHS Container Handel GmbH. Det betyder at vi kan levere en containerløsning til et hvert behov. Vi leverer containere til både private og erhverv i hele Danmark og norden.

Udlejning af containere handler i mere end én forstand om mobilitet; derfor har vi lagre spredt ud i hele landet, så vi ved udlejning af containere kan levere hurtigt og smertefrit.

Vi har et bredt udvalg af containere, og derfor er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre om vi har lige det du leder efter.

Du kan kontakte os gennem kontaktformularen som du finder nederst på siden, eller på telefon +45 86 76 17 00

 

 

 

 

Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72