Container til salg

Hos CHS Container har vi altid et bredt udvalg af nye og brugte skibscontainere som kan bruges til en hver lejlighed. Containerne fås i forskellige størrelser og kvalitetskategorier. Læs mere om vores kvalitetskategorier her. 

Vi leverer med garanti den rigtige “kasse” – fra standard sø containere til opbevaringscontainere til specialtilpassede værkstedscontainere. Om du så bare skal bruge en enkelt eller 100, så står vi klar til at hjælpe dig. Pålidelighed og kvalitet gør forskellen hos os.

Vi tilbyder salg og udlejning af alt fra 6 fods container til 40 fods container. Derudover har vi også modificerede containere, speciallavet container, high cubes og container tilbehør. 

CHS Container er specialister i skibscontainere, og tilbyder løsninger indenfor dette. Kapaciteten i vores koncern gør, at vi kan sikre en god leverance.

Nye og brugte containere

Vi sælger det meste indenfor containere. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en uforpligtende snak omkring hvad dine ønsker og behov er.

Hos CHS Container tilbyder vi salg indenfor 6, 8, 10, 20 og 40 fods containere. Både som standard og high cubes. Derudover tilbyder vi salg af kemicontainere, isoleret containere, special containere og meget mere. 

Kontakt os for at høre mere. 

Containerudlejning - vores udvalg

Container til salg – vores udvalg

Du kan læse mere om vores forskellige containere herunder. Vi har helt sikkert en som passer til dine behov. 

Skibscontainer

6,8, 10 fods container

20 fods container

40 fods container

High cube container

Isoleret container

Open top container

Flat rack container

Kontorcontainer

Reefer container

Special container

Leverancestyrke og leveringssikkerhed

Vi har containere til salg og leje. Hos CHS Container går vi ind for at skabe fleksibilitet og imødekomme vores kunders behov. Derfor er vores depoter bredt fordelt udover hele verden. Dette betyder at vi tilbyder leveringssikkerhed og har leverancestyrke. Hos CHS Container handler vi også indenfor Buy Back konceptet.

Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72