40 fods container til salg

Står du og skal købe en 40 fods container? Så er du landet det helt rigtige sted! Hos CHS Container er vi specialister inden for skibscontainere i både salg og udlejning. Vi har både nye og brugte containere i forskellige standarder. Som noget helt unikt har vi udviklet tre kvalitetskategorier, som gør det nemmere for dig som kunde at finde ud af hvilken stand du ønsker dig og hvad du kan forvente ved levering. Du har mulighed for at købe en 40 fods container i henholdvis cargo worthy tilstand, premium og ny. Vores nye containere har været på søen en gang, typisk fra Kina – Danmark. Du kan læse meget mere om vores kvalitetskategorier i linket nedenfor, og blive klogere på hvad forskellen er på kvaliteterne. 

Læs mere om kvalitetskategorier her

Hvad koster en 40 fods container?

Prisen på en container kan variere meget og kan ændre sig fra dag til dag. Containerpriserne er afhængige af markedet.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi sidder klar ved telefonen og til at modtage din mail.

Kontakt os

Containerudvalg

Lej en container

Hvis du hellere vil leje en container, kan vi også hjælpe med det. Vi er specialister i både salg og udlejning. Du kan læse mere om leje af en container herunder og blive klogere på, om du skal købe eller leje.

Leje af 40 fods container
Se alle containere til salg

Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72